Rudens aromatai vyne
-
Rudenį pasikeičia ne tik orai ir gamta bet ir aplink mus vyraujantys aromatai. Daugelį jų galima rasti tam tikrų vynuogių veislių ir regionų vynuose.
Pabandykite juos atrasti.Kritę, išdžiuvę medžių lapai, kurie vėliau sušlapma nuo lietaus - tokie aromatai būdingi subrendusiam Bordeaux regiono vynui, Sangiovese iš Chianti Classico ar Brunello di Montalcino, Rioja regiono Gran Reserva, Pinot Noir iš Burgundijos ir daliai oranžinių vynų.
Drėgmė, šlapias medis - dažni aromatai Itališkuose vynuose iš Nebbiolo (Barolo, Barbaresco), Sangiovese (Chianti Classico, Brunello di Montalcino), Nerello Mascalese iš Etna regiono.
Kepti obuoliai: ąžuole brandinti Chardonnay, Riesling, sunokę Smaragd lygio Gruner Veltliner.
1 - 24 iš 38