Vergani šeima gamina panettone nuo 1944 metų. Kepykla įsikūrusi Milane, mieste kuriame gimė šis skanėstas.
Panettone gamyboje labai svarbų vaidmenį užima mielės. Vergani iki šiol naudoja tas pačias mieles sukurtas Angelo Vergani, laikomas tešlos pavidalu audinyje, kurios atnaujinamos 3 kartus per dieną, 365 dienas per metus jau daugiau nei 70 metų.
Vergani panettone atrenkami geriausi ingridientai iš viso pasaulio: vanilė iš Madagaskaro, sultana razinos iš Australijos, akacijų medus iš Toskanos, migdolai iš Sirakuzų, Sicilijos apelsinai, kurių žievelės lupamos rankomis, laisvai lakstančių vištų kiaušiniai.
Vienam panettone pagaminti reikia mažiausiai trijų dienų.
Toks atidumas detalėms nelieka nepastebėtas.
Praeitais metais Itališkas panettone konkursas „Panettone Test“ Vergani panettone išrinko geriausiu metų panettone.
Prekių pristatymas: nemokamas, kai krepšelio suma didesnė nei 50 eurų. Mažesniam užsakymui visoje Lietuvoje (išskyrus Kuršių Neriją) - 7 eur.