Chateau Musar Rouge Bekaa Valley 0.75L Library 2002

  • Chateau Musar Rouge Bekaa Valley 0.75L Library 2002

    150 
    WS 91 RP 91 JS 93 D 93
    Likutis: 0 vnt.

     Prekes pristatome per 1-2 darbo dienas

    Tipas
    Raudonas
    Saldumas
    Sausas
    Regionas
    Bekaa
    Dominuojanti vynuogė
    Cabernet Sauvignon
    Brandinimas statinėse
    12 mėn.
    Derliaus metai
    2002
    Talpa
    0.75 L
    Gamintojas
  • Vynuogės: 60% Cabernet Sauvignon, 30% Cinsault, 10% Carignan.

    Vynuogyne: 2002 metų vynuogės buvo renkamos vėliau nei įprasta dėl vėlyvos brandos, kurią lėmė ilga ir šalta žiema, kurios trukmė buvo iki birželio. Po to sekė švelnus liepos mėnuo ir karštas rugpjūtis. Dėl to vynuogės pasiekė subrendimą lėčiau ir buvo būtina rinkti tik geriausias uogas. Vynuogės buvo rankomis rinktos anksti ryte.

    Vyninėje: Po derliaus nuėmimo vynuogės fermentuotos atskirose betono talpose, laikant temperatūrą žemiau 31°C. Fermentacija buvo ilga ir lėta, tačiau sėkminga. Po šešių mėnesių vynas buvo perkeltas į Prancūzijos Nevers ąžuolo statines, kur brandintas vienerius metus. Po to atskirų vynuogių vynas buvo sumaišytas ir išbuteliuotas 2005 metų liepos-rugpjūčio mėnesiais.

    Skonis/Kvapas: Vynas turi gilų kraujo raudoną atspalvį ir intensyvų kvapą su prieskoninėmis raudonų uogų, kedro ir slyvų natomis. Skonyje atsiskleidžia gausūs juodųjų ir raudonųjų uogų, kalėdinių prieskonių, figų, džiovintų slyvų ir datulių aromatai. Vynas yra gerai subalansuotas su švelniais taninais, gera rūgštimi ir ilgu poskoniu.

    Maisto rekomendacijos: Grilinta raudona mėsa, žvėriena, troškiniai, brandūs sūriai.

    Patiekimas: Rekomenduojama patiekti 16–18°C temperatūroje. 

    Stiprumas: 14.5% 

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Sekite The Hedonist naujienas

     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne