Cognac Daniel Bouju
-
DANIEL BOUJU
- konjakai gaminami tik iš nuosavų vynuogių užaugintų Premier Cru vynuogynuose Grande Champagne regione.
- distiliacija atiliekama su mielėmis, tai imlus darbui procesas, tačiau rezultate gaunamas svaresnis kūnas ir kompleksiškesnis skonis.
- brandinimas vyksta Limousin ąžuolo statinėse.
- pirmais 5 metais naudojamos naujos ąžuolo statinės, vėliau senos
- konjakai brandinami kelis kart ilgiau ąžuolo statinėse, nei to reikalauja apeliacija. VSOP - 10 metų (galėtų vadintis XO), Napoleon - 15 metų, X0 - 25 metų, Extra - 35 metus.
Visi konjakai nefiltruojami.
- Karamelė nenaudojama, spalva ir skonis yra brandinimo ąžuole rezultatas.
- Cognac Domaine Bouju namai skaičiuoja daugiau nei 200 metų istorijos."
1 - 5 iš 5