Cognac Daniel Bouju

  • DANIEL BOUJU

     

     

    - konjakai gaminami tik iš nuosavų vynuogių užaugintų Premier Cru vynuogynuose Grande Champagne regione.
    - distiliacija atiliekama su mielėmis, tai imlus darbui procesas, tačiau rezultate gaunamas svaresnis kūnas ir kompleksiškesnis skonis.
    - brandinimas vyksta Limousin ąžuolo statinėse.
    - pirmais 5 metais naudojamos naujos ąžuolo statinės, vėliau senos
    - konjakai brandinami kelis kart ilgiau ąžuolo statinėse, nei to reikalauja apeliacija. VSOP - 10 metų (galėtų vadintis XO), Napoleon - 15 metų, X0 - 25 metų, Extra - 35 metus.
    Visi konjakai nefiltruojami.
    - Karamelė nenaudojama, spalva ir skonis yra brandinimo ąžuole rezultatas.
    - Cognac Domaine Bouju namai skaičiuoja daugiau nei 200 metų istorijos."
     

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Bendraukime

     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne