Tartarų ir vyno derinimo degustacija 2024-03-14

  • Tartarų ir vyno derinimo degustacija 2024-03-14

    70 
    Likutis: 0 vnt.

     Prekes pristatome per 1-2 darbo dienas

    Ragaujamų vynų skaičius
    5
    Pradžia
    18:00
    Trukmė
    2 valandos
  • The Hedonist kviečia į dar vieną maisto ir vyno derinimo vakarą. Vertiname Lietuvoje veikiančius restoranus ir ten dirbančius virtuvės profesionalus, tačiau tikime, kad prie išskirtinio patiekalo parinktas tam labiausiai tinkamas vynas, padeda dar labiau atskleisti kokybiškus ingredientus ir pasimėgauti įspūdinga vakarienės patirtimi.

    Tartaras arba mėsa/žuvis totoriškai - patiekalas nepaliekantis abejingų, pastaraisiais metais itin išpopuliarėjęs tarp gurmanų visame pasaulyje. Jį galima rasti beveik visuose geriausiuose restoranuose. Tam, kad atrasti tobulą balansą tarp skirtingų sudedamųjų dalių, iš pažiūros paprasto patiekalo kūrimui, restorano šefas gali skirti savaites ar net mėnesius. Būtų gaila tokias pastangas sugadinti blogai parinktu palydinčiu gėrimu, todėl šios degustacijos metu gilinsimės į tartarų ir vyno derinimo subtilybes.

    Paragausite trijų rūšių tartarus:
    1. Lašišos tartarą
    2. Tuno tartarą
    3. Jautienos tartarą

    Prie jų bus priderinti 5 visiškai skirtingi vynai. Todėl iš degustacijos išeisite su begale naujų skonių derinių.

    Tartarus gamins restoranas Taste Boutique.
    Vynus pristatys ir degustaciją ves someljė Dariuš Miler, studijuojantis Master of Wine institute. Master of Wine studijos ir kvalifikacija laikomos sudėtingiausiomis vyno pasaulyje. Šį titulą iki šiol yra gavę tik 416 asmenų.


    Vietų kiekis ribotas.
    Rengino data: 2024-03-14
    Renginio pradžia: 18:00
    Trukmė: 2 valandos
    Kaina: 70 Eur asmeniui
    Adresas: Gynėjų g. 14, Vilnius


    Visais klausimais galite kreiptis 865640521 arba order@hedonista.lt
    Iki susitikimo The Hedonist.
     

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Bendraukime

     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne