Pieropan Ruberpan Valpolicella Superiore DOC 2020 0.75L

  • Pieropan Ruberpan Valpolicella Superiore DOC 2020 0.75L

    31 
    Likutis: 3 vnt.

     Prekes pristatome per 1-2 darbo dienas

    Į krepšelį 
    Tipas
    Raudonas
    Saldumas
    Sausas
    Šalis
    Italija
    Regionas
    Venetas
    Derliaus metai
    2020
    Talpa
    0.75 L
    Gamintojas
  • Vynuogės: Corvina Veronese 60% - Corvinone 30% - Rondinella ir Croatina Veronese po 5% 

    Vynuogyne: Molingi, kreidiniai dirvožemiai, esantys 350-500 m virš jūros lygio. Derliaus nuėmimas nuo spalio 1 iki 20 d. 

    Vyninėje: Vynuogės spaudžiamos ir nulupamos. Fermentacijos temperatūra yra 23-24°C, 12 dienų su reguliariu štampavimu, kad būtų subtiliai išgauti taninai ir spalva. Šis vynas brandinamas tonuose 18–24 mėnesių,  po to dar palaikomas pabręsti pačiame butelyje. .

    Skonis/Kvapas: Primena vyšnių, braškių vaisius, pikantišku charakteriu. Vynas, turintis gerą potencialą brandinimui.

    Maisto rekomendacijos: Puikiai tinka su užkandžiais, tokiais kaip įdaryti makaronai ar pomidorų padažai, ypač tinka su kepta paukštiena, ant grotelių kepta mėsa, medžiojamaisiais paukščiais ir brandintu sūriu. 

    Patiekimas: Tiekti 14 - 15 °C

    Stiprumas: 14%

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Bendraukime

     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne