Bruno Giacosa Barbaresco Asili DOCG 2019
Bruno Giacosa Barbaresco Asili DOCG 2019
220€ JS 98Likutis: 0 vnt.Prekes pristatome per 1-2 darbo dienas
TipasRaudonasSaldumasSausasŠalisItalijaRegionasPjemontasApeliacijaBarbaresco DOCGDominuojanti vynuogėNebbioloBrandinimas statinėse18 mėn.Derliaus metai2019Vartotidabar iki 2050Talpa0.75 LGamintojas-
Vynuogės: 100 % Nebbiolo
Vynuogyne: Vieno vynuogyno vynas iš Asili vietovės .Vynuogyno ekspozicija: pietų ir pietvakarių . 30 metų amžiaus vynmedžiai su 45HL/ha išeiga . Dirvožemis: kalkingas molis su dideliu smėlio kiekiu . Derlius renkamas rankomis vykdant griežtą vynuogių atranką spalio mėnesio viduryje .
Vyninėje: Fermentacija ir maceracija: 15 dienų nerūdijančio plieno statinėse . Vėliau molaktinė fermentacija . Brandinamas 18 mėnesių prancūziško ąžuolo 110 l Botti statinėse , 6 mėnesius butelyje . Išpilstytas 2021 metų liepos mėnesį .
Skonis/Kvapas: Intensyvi granato raudonumo spalva. Aromate aptinkamos aviečių ir žemuogių natos su gėlių tonais. Skonyje gera struktūra dera su vaisių gaivumu ir smulkiais taninais. Dideliu brandos potencialu
Maisto rekomendacijos: Risotto su baltais triufeliais ,makaronai su stipriu pomidorų arba triufelių padažu ,jautienos , triušienos troškiniai , veršienos blauzdelės troškintos su daržovėmis , jautienos tartaras , saliami , picos su grybais , kiaulienos dešrelės su troškintomis daržovėmis , kepta žasimi, parmigiana reggiano ir pecorino regiono sūriais , brandintu čederio sūriu
Patiekimas: Tiekti 17 - 19 °C
Stiprumas: 14,5 %
James Suckling, 2022 birželio , 98 balų vertinimas :
"Saldus ir sultingas mandarinų, ką tik pjaustytų prinokusių braškių, vyšnių ir gėlių aromatas persiduoda į sodrų skonį su glotniais ir tankiais taninais. Rimtos struktūros vynas su subtilumu ir energija. Šilkinės tekstūros."