Bruno Giacosa Barbaresco Asili DOCG 2019

  • 250 
    JS 98
    Likutis: 2 vnt.

     Prekes pristatome per 1-2 darbo dienas

    Į krepšelį 
    Tipas
    Raudonas
    Saldumas
    Sausas
    Šalis
    Italija
    Regionas
    Pjemontas
    Apeliacija
    Barbaresco DOCG
    Dominuojanti vynuogė
    Nebbiolo
    Brandinimas statinėse
    18 mėn.
    Derliaus metai
    2019
    Vartoti
    dabar iki 2050
    Talpa
    0.75 L
    Gamintojas
  • Vynuogės: 100 % Nebbiolo

    Vynuogyne: Vieno vynuogyno vynas iš Asili vietovės  .Vynuogyno ekspozicija: pietų ir pietvakarių . 30 metų amžiaus vynmedžiai su 45HL/ha išeiga .  Dirvožemis: kalkingas molis su dideliu smėlio kiekiu . Derlius renkamas rankomis vykdant griežtą vynuogių atranką spalio mėnesio viduryje .

    Vyninėje: Fermentacija ir maceracija: 15 dienų nerūdijančio plieno statinėse . Vėliau molaktinė fermentacija . Brandinamas 18 mėnesių prancūziško ąžuolo 110 l Botti statinėse , 6 mėnesius butelyje . Išpilstytas 2021 metų liepos mėnesį  . 

    Skonis/Kvapas: Intensyvi granato raudonumo spalva. Aromate  aptinkamos aviečių ir žemuogių natos su gėlių tonais. Skonyje gera struktūra dera su vaisių gaivumu ir smulkiais taninais. Dideliu brandos potencialu 

    Maisto rekomendacijos: Risotto su baltais triufeliais ,makaronai su stipriu pomidorų arba triufelių padažu ,jautienos , triušienos troškiniai , veršienos blauzdelės troškintos su daržovėmis , jautienos tartaras , saliami , picos su grybais , kiaulienos dešrelės su troškintomis daržovėmis , kepta žasimi, parmigiana reggiano ir pecorino regiono sūriais , brandintu čederio sūriu

    Patiekimas: Tiekti 17 - 19 °C

    Stiprumas: 14,5 %

     

    James Suckling, 2022 birželio , 98 balų vertinimas :

    "Saldus ir sultingas mandarinų, ką tik pjaustytų prinokusių braškių, vyšnių ir gėlių aromatas persiduoda į sodrų skonį su glotniais ir tankiais taninais.  Rimtos struktūros vynas  su subtilumu ir energija. Šilkinės tekstūros."

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne