Oddero Barbera d'Alba Superiore DOC 2019 0,75L

  • Oddero Barbera d'Alba Superiore DOC 2019 0,75L

    22 
    JS 91 RP 92
    Likutis: 0 vnt.

     Prekes pristatome per 1-2 darbo dienas

    Tipas
    Raudonas
    Saldumas
    Sausas
    Šalis
    Italija
    Regionas
    Pjemontas
    Apeliacija
    Barbera D'Alba Superiore
    Dominuojanti vynuogė
    Barbera
    Derliaus metai
    2019
    Vartoti
    dabar iki 2025
    Talpa
    0.75 L
    Gamintojas
  • Vynuogės: 100 % Barbera

    Vynuogyne: 2 vynuogynų vynas. 1) Castiglione Falletto 8 sklypas, 335, 75/c 250 metrų virš jūros lygio, pietų ekspozicija . 15-20 metų amžiaus vynmedžiai su su 80 Hl/ha išeiga .2) La Morra sklypas 8, subsklypai 335, 75/c , 230 metrų virš jūros lygio, pietvakarių ekspozicija , 15 metų vynmedžiai su 90 Hl/ha išeiga . Derlius skinamas rankomis paskutinėmis rugsėjo mėnesio dienomis . 

    Vyninėje: Fermentacija ir maceracija apie 10 dienų nerūdijančio plieno statinėse , po to lapkritį vyksta malolaktinė fermentacija , kurios metu aitri obuolių rūgštis virsta pieno rūgštimi .Brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse 16 mėnesių .  Gamyba 12 000 butelių .

    Skonis/Kvapas:  Vyšnių , gervuogių, smulkių raudonų vaisių, pipirų ir mineralų natos  su puikiu gaivumo dvelksmu. Taninai yra minkšti ir gaivūs burnoje, dėl malonios rūgštelės išlaiko klasikinį Barbera stilių .

    Maisto rekomendacijos: Jis puikiai dera su sočiais troškiniais , pagardintais žalumynais, kiaulienos ir žvėrienos kepsniais su grybais , makaronų ir pomidorų padažo patiekalais. Kiaušinienė su triufeliais , pica , burgeriais , rissoto su grybais , kiaulienos ar vištienos dešrelėmis , saliami ,prosciutto , tradiciniais Pjemonto sūriais 

    Patiekimas: Tiekti 17 - 19 °C

    Stiprumas: 14 %  

  • Naujienlaiškio prenumerata

    Bendraukime

     

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne