Oddero Barbera d'Alba Superiore DOC 2019 0,75L
Oddero Barbera d'Alba Superiore DOC 2019 0,75L
22€ JS 91 RP 92Likutis: 0 vnt.Prekes pristatome per 1-2 darbo dienas
TipasRaudonasSaldumasSausasŠalisItalijaRegionasPjemontasApeliacijaBarbera D'Alba SuperioreDominuojanti vynuogėBarberaDerliaus metai2019Vartotidabar iki 2025Talpa0.75 LGamintojas-
Vynuogės: 100 % Barbera
Vynuogyne: 2 vynuogynų vynas. 1) Castiglione Falletto 8 sklypas, 335, 75/c 250 metrų virš jūros lygio, pietų ekspozicija . 15-20 metų amžiaus vynmedžiai su su 80 Hl/ha išeiga .2) La Morra sklypas 8, subsklypai 335, 75/c , 230 metrų virš jūros lygio, pietvakarių ekspozicija , 15 metų vynmedžiai su 90 Hl/ha išeiga . Derlius skinamas rankomis paskutinėmis rugsėjo mėnesio dienomis .
Vyninėje: Fermentacija ir maceracija apie 10 dienų nerūdijančio plieno statinėse , po to lapkritį vyksta malolaktinė fermentacija , kurios metu aitri obuolių rūgštis virsta pieno rūgštimi .Brandinamas prancūziško ąžuolo statinėse 16 mėnesių . Gamyba 12 000 butelių .
Skonis/Kvapas: Vyšnių , gervuogių, smulkių raudonų vaisių, pipirų ir mineralų natos su puikiu gaivumo dvelksmu. Taninai yra minkšti ir gaivūs burnoje, dėl malonios rūgštelės išlaiko klasikinį Barbera stilių .
Maisto rekomendacijos: Jis puikiai dera su sočiais troškiniais , pagardintais žalumynais, kiaulienos ir žvėrienos kepsniais su grybais , makaronų ir pomidorų padažo patiekalais. Kiaušinienė su triufeliais , pica , burgeriais , rissoto su grybais , kiaulienos ar vištienos dešrelėmis , saliami ,prosciutto , tradiciniais Pjemonto sūriais
Patiekimas: Tiekti 17 - 19 °C
Stiprumas: 14 %