Oddero Barolo Classico DOCG 2017 0,75L

  • 70 
    RP 94
    Likutis: 0 vnt.

     Prekes pristatome per 1-2 darbo dienas

    Tipas
    Raudonas
    Saldumas
    Sausas
    Šalis
    Italija
    Regionas
    Pjemontas
    Apeliacija
    Barolo DOCG
    Dominuojanti vynuogė
    Nebbiolo
    Derliaus metai
    2017
    Vartoti
    dabar iki 2040
    Talpa
    0.75 L
    Gamintojas
  • Vynuogės: 100 % Nebbiolo

    Vynuogyne: Vynuogės renkamos 3 vynuogynuose :  iš La Morra ir Castiglione Falletto vietovių . Vidutinis vynuogynų amžius 60 metų su 70 HL/ha išeiga. Vynuogynai yra tarp 200-250 metrų virš jūros lygio , pietvakarių ir pietryčių ekspozijos . Derlius renkamas rankomis vykdant griežtą vynuogių atranka spalio viduryje 

    Vyninėje: Vynai, atvežami 3 iš skirtingų vynuogynų fermentuojami ir brandinami atskirai iki kol yra sumaišomi galutiniam mišiniui . Fermentacija ir maceracija nerūdijančiame plieno statinėse 20 dienų kontroliuojamoje 28-29°C temperatūroje, po to vyksta malolaktinė fermentacija , kurios metu aitri obuolių rūgštis virsta pieno rūgštimi. 30 mėnesių brandinami 40, 60 ir 75 hektolitrų slovėniško ir austriško ąžuolo statinėse. Vynai sumaišomi pavasarį, vėliau išpilstomi į butelius vasaros pabaigoje ir dar 6 mėnesius brandinami butelyje prieš išleidžiant į rinką. Pagaminama apie 30 000 butelių

    Skonis/Kvapas: Svaresnio kūno su stipriai išreikštais šilkiniais taninais ir rūgštimi , kurie bėgant metams švelnės . Vyrauja vyšnios , avietės , rožės , spanguolės ,odos , džiovintų gėlių  aromatai su trumų ir balzamiko natomis   . 

    Maisto rekomendacijos: Risotto su baltais triufeliais ,makaronai su stipriu pomidorų arba triufelių padažu ,jautienos , triušienos troškiniai , veršienos blauzdelės troškintos su daržovėmis , jautienos tartaras , saliami , picos su grybais , kiaulienos dešrelės su troškintomis daržovėmis , kepta žasimi, parmigiana reggiano ir pecorino regiono sūriais , brandintu čederio sūriu

    Patiekimas: Tiekti 17 - 19 °C

    Stiprumas: 14.5 %

Ar Jums jau yra 20 metų?
Taip Ne